Cont-ex

Holding oprichten bij oprichtenbv.nl

Geplaatst op

Heb jij altijd al een holding willen hebben? Dan ben je natuurlijk niet de enige en komt dit vooral door de voordelen die verbonden zitten aan het hebben van een holding. Een holding oprichten bij oprichtenbv.nl is namelijk heel erg handig. Je kunt namelijk risico’s spreiden en dit is handig als je meerdere BV’s hebt. Wanneer een BV failliet gaat, hoeft dat niet het einde van een holding te betekenen. Voor ondernemers met meerdere BV’s is dit natuurlijk erg handig, maar zitten er nog meer voordelen aan verbonden. Wil jij precies weten wat de voordelen zijn en hoe je het beste een BV kunt oprichten? In dit artikel vertellen we er meer over, zodat je er alles over te weten komt.

Fiscaal voordeel

Een holding oprichten bij oprichtenbv.nl brengt verschillende voordelen met zich mee voor de ondernemer. Een van de belangrijkste redenen om een holding op te richten voor jouw BV’s, is voor het fiscaal voordeel. Een holdingstructuur is fiscaal gezien erg voordelig, wanneer je winst uit een BV wilt halen. Je kunt zonder enige belasting eenvoudig winst uit je BV halen, via een uitkering aan jouw holding. Als je geen holding hebt, moet je 27% aan belasting betalen als je de winst aan jezelf wilt uitkeren. Voor veel ondernemers is dit erg vervelend en daarom wordt er vaak gekozen voor een holding oprichten bij oprichtenbv.nl.

Hoe werkt het?

Wil jij nu ook graag een holding oprichten bij oprichtenbv.nl? Dan kun je dit eenvoudig via het internet doen, maar is het wel handig om advies te krijgen van een specialist. Je weet op deze manier precies waar je op moet letten bij een holding oprichten bij oprichtenbv.nl. Als ondernemer kun je dan met een holdingstructuur ervoor zorgen dat jij je activiteiten scheidt van de waardevolle zaken. Wil jij ook zonder problemen een holding oprichten? Dan is het altijd aan te raden om hiervoor een bedrijf te zoeken dat hierin is gespecialiseerd. Je weet op deze manier zeker dat de holding op de juiste manier wordt opgericht en dat is een groot voordeel.

Gerelateerde berichten

Welke rol speelt ERP-software in de digitalisering van de arbeidswereld?

Er is tegenwoordig geen sector meer die de mogelijkheden van digitalisering niet benut. Toch haalt men er nog niet altijd het meeste uit....

Lees meer

Wat zijn assessments?

In de wereld van werk en professionele ontwikkeling worden assessments steeds vaker gebruikt als een waardevol instrument om de capaciteiten,...

Lees meer

Over ons

Het is erg leuk om je mee te nemen lang de diverse tips en tricks om je business te innoveren. We nemen het graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ cont-ex.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden