Cont-ex

Handige verzekeringen als ondernemer

Geplaatst op

Het zijn van een ondernemer brengt veel zaken met zich mee. Zo dienen ondernemers zich te verzekeren voor meerdere zaken. Ben jij een ondernemer en ben jij benieuwd waar je aandacht aan dient te besteden? Om je hier wat meer informatie over te verschaffen, zullen we hieronder een aantal van deze verzekeringen uitlichten. Let op, het is aan te raden om dit altijd na te vragen aan een specialist zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult maken waarbij je voor alles goed bent verzekerd, nu als eerst wat over letselschade.

Schade die opgelopen wordt met letsel

Het kan voorkomen dat je als ondernemer te maken krijgt met een ongeluk. In dergelijke situaties is het aan te raden om altijd een goede letselschade verzekering af te sluiten. Doe je dit namelijk niet, dan kan het zijn dat je gedurende jouw arbeidsongeschiktheid niet verzekerd bent en dat wil je natuurlijk voorkomen. Het is om deze reden altijd goed om als ondernemer goed te kijken naar een letselschade verzekering. Zo weet je zeker dat je je na een ongeluk geen zorgen hoeft te maken om eventuele financiële consequenties.

Met pensioen gaan als ondernemer

Naast letselschade is het ook van belang dat je als ondernemer kijkt naar een soort verzekering / premie die je betaalt als je met pensioen gaat. Als je namelijk niets onderneemt, dan bouw je geen pensioen op. Het is om deze reden altijd verstandig om dit op voorhand goed te regelen, zodat je zeker weet dat je een leuk pensioen kunt opbouwen. Benieuwd wat de maandelijkse premies zijn? Raadpleeg dan een specialist die je hier meer over kan vertellen.

Arbeidsongeschiktheid in de bouw

Naast letselschade verzekering is het ook van belang om aandacht te besteden aan arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in de bouw. Als je namelijk betrokken bent bij bijvoorbeeld een baksteen die op jouw valt waardoor je tijdelijk niet kunt werken, ben je als zzp’er niet in staat om te werken en loop je inkomsten mis. Door een verzekering af te sluiten voor letselschade en voor arbeidsongeschiktheid kun je deze problemen verhelpen en dat is wel zo prettig.

Gerelateerde berichten

Welke rol speelt ERP-software in de digitalisering van de arbeidswereld?

Er is tegenwoordig geen sector meer die de mogelijkheden van digitalisering niet benut. Toch haalt men er nog niet altijd het meeste uit....

Lees meer

Wat zijn assessments?

In de wereld van werk en professionele ontwikkeling worden assessments steeds vaker gebruikt als een waardevol instrument om de capaciteiten,...

Lees meer

Over ons

Het is erg leuk om je mee te nemen lang de diverse tips en tricks om je business te innoveren. We nemen het graag met je door.

Contactgegevens

Via info @ cont-ex.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden